
Ingredienser:
50g. gjær
50g.smør, smeltet
7dl.lunkent vann
1 egg
1/2 ss.salt
1ss.sukker
1/2kg. hvetemel
1/2kg.sammalt fint hvetemel
Tilberedning:
smelt smør og bland det i vannet (37gr)
ha gjæren i,tilsett egget.
bland alt det tørre og rør til en smidig deig
la forheve 30 min.
deles i små klumper ,trilles til "boller"
la etterheve 30 min.
stekes på 225gr. i 15 min
50g. gjær
50g.smør, smeltet
7dl.lunkent vann
1 egg
1/2 ss.salt
1ss.sukker
1/2kg. hvetemel
1/2kg.sammalt fint hvetemel
Tilberedning:
smelt smør og bland det i vannet (37gr)
ha gjæren i,tilsett egget.
bland alt det tørre og rør til en smidig deig
la forheve 30 min.
deles i små klumper ,trilles til "boller"
la etterheve 30 min.
stekes på 225gr. i 15 min
Siden vi har små barnemunner her i huset,
lagde jeg de litt flatere enn vanlig, så de klarer å gape over :P
De så veldig gode ut :)
SvarSlett